Granada CF onderuit bij hekkensluiter

HUESCA – In het voetbalstadion Estadio El Alcoraz van Huesca ging Granada CF zondagavond 21 februari met 3-2 onderuit tegen de thuisclub SD Huesca. Granada kwam nog wel vroeg in de wedstrijd aan de leiding maar Huesca, dat onderaan bungelt in de hoogste Spaanse voetbaldivisie Primera División, repareerde die schade al in de eerste helft met drie treffers.

De uiteindelijke 3-2 zege betekende voor Huesca pas de derde overwinning in 24 competitiewedstrijden. Domingos Quina zette bezoekers al na acht minuten spelen op voorsprong. Via treffers van achtereenvolgens Daniel Escriche Romero (31ste minuut) en Jorge Pulido (39ste minuut) nam Huesca vervolgens het heft in handen. Een eigen doelpunt van Dimitri Foulquier zorgde op slag van rust voor een 3-1 tussenstand.

Na een kwartier in de tweede helft produceerde Alberto Soro nog wel de aansluitingstreffer (3-2), verder kwam Granada niet. In blessuretijd werd Granada-speler Germán Sánchez nog met een rode kaart van het veld gestuurd.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s