Granada CF geeft Europese zegereeks een vervolg

GRANADA – De voetballers van Granada CF hebben donderdag 18 februari weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan hun succesvolle debuutjaar op de Europese velden. In eigen huis werd met een 2-0 zege op het Italiaanse Napoli de deur naar een plaats bij de laatste zestien ploegen in de Europa League open gezet.

Granada scoorde al vroeg in de wedstrijd twee keer en trok daarna de winst, ondanks fel aandringen van de Italiaanse formatie, over de streep. De doelpunten kwamen van Yangel Herrera (negentiende minuut) en Robert Kenedy (21ste minuut). Napoli had daarna wel een veldoverwicht maar zag geen kans dit in doelpunten uit te drukken. De return in Italië staat op donderdagavond 25 februari (aanvang 18.55 uur) op de rol.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s