Mobiel ITV-keuringsstation komt weer naar Nerja

NERJA – Het mobiele keuringsstation ‘ITV de Ciclomotores’ doet binnenkort Nerja weer aan om bromfietsbezitters de gelegenheid te geven om hun tweewielers aan te bieden voor de (verplichte) tweejaarlijkse ITV-keuring.

De keuringen vinden plaats op het terrein van de wekelijkse markt aan de Avenida de la Constitución. Het keuringsstation is daar actief op maandag 22 en vrijdag 26 februari, de maandagen 8 en 22 maart en op de maandagen 12 en 19 april.

De keuringen vinden op afspraak plaats van 09.45 tot 13.30 uur. Hiervoor dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt via het telefoonnummer +34 959 999 999 óf de website http://www.itvcita.com.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s