Opnieuw verlies voor Málaga CF

GIJÓN – Voetbalclub Málaga CF ging zondagavond 14 februari voor de tweede achtereenvolgende week onderuit in de competitie voor de Spaanse Segunda División. In het Estadio Municipal El Molinón was thuisclub Sporting Gijón de gehele wedstrijd iets sterker dan de Andalusische bezoekers, hetgeen resulteerde in een 1-0 uitslag.

Nadat de rust werd bereikt zonder dat er was gescoord, drukte de Servische aanvaller Uroš Đurđević het krachtsverschil kort na aanvang van de tweede helft uit in een treffer voor Sporting. Málaga drong daarna nog wel aan maar zag geen kans de gelijkmaker af te dwingen. In de competitiestand zakte de Andalusische formatie mede door dit resultaat naar de dertiende plaats.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s