Koploper Atlético moeizaam langs Granada

GRANADA – La Liga-koploper Atlético Madrid boekte zaterdagmiddag 13 februari in een boeiend voetbalduel een zwaarbevochten 1-2 overwinning op het Andalusische Granada CD. In het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion toonde Granada zich  lang een obstakel van jewelste voor de Madrilenen, die pas  een kwartier voor tijd afstand wisten te nemen.

Granada werkte hard vanuit een hechte defensie en slaagde erin om het Atlético lange tijd moeilijk te maken. Na een 0-0 ruststand scoorde Marcos Llorente halverwege de tweede helft (63ste minuut) toch de openingstreffer voor de bezoekers. Granada toonde zich amper aangeslagen en kwam drie minuten later alweer langszij via een treffer van Yangel Herrera (1-1). Zestien minuten voor tijd brak Ángel Correa het Andalusische verzet met een tweede treffer voor Atlético.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s