Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de 22ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego.

Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). PSV en Ajax komen zaterdagavond 13 februari in actie tegen respectievelijk ADO Den Haag en Heracles, deze wedstrijden kunnen in verband met de momenteel verplichte sluitingstijd van 18.00 uur niet worden uitgezonden. Wél te zien zijn de wedstrijden op zondag 14 februari tussen AZ en Heerenveen (aftrap 12.15 uur) en Feyenoord tegen Willem II (aanvang 14.30 uur).

Ook wedstrijden uit de Spaanse en Engelse voetbalcompetities zijn dit weekeinde bij El Fuego te zien. Granada CF speelt zaterdagmiddag (14.00 uur) een thuiswedstrijd in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion tegen koploper Atletico Madrid. De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s