Zonnig weekeinde rond Nerja

NERJA – Na de regenval in het begin van deze week verwachten de meteorologen een zonnig weekeinde voor Nerja en omgeving. Dit blijkt uit de weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología), die voor de komende dagen veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 18 graden Celsius voorzien.

Op zondag 14 en maandag 15 februari is er wel kans op een stevige tot harde wind, neerslag wordt daarbij niet verwacht door de weerkundigen. Voor de rest van de komende week regeert vooral de zon rond Nerja en lopen de temperaturen langzaam weer op richting de grens van 20 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s