Expo Premiados del Carnaval 2020 in Sala de Exposiciones

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja is tot woensdag 10 maart de expositie ‘Premiados del Carnaval 2020’ te bezoeken. Daarbij zijn de prijswinnende kostuums van het lokale carnaval in 2020 te zien. De Sala Municipal de Exposiciones is te vinden aan de Calle Almirante Ferrandiz (in de volksmond Calle Cristo genoemd, red.) 14 in het centrum van Nerja.

De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00-13.30 en van 16.00-18.00 uur. “Met het tentoonstellen van deze selectie aan kostuums eren we alle mensen die ieder jaar hun tijd besteden om ons carnaval tot een van de meest populaire feesten in de provincie Málaga te maken”, legt Nerja’s wethouder van tradities Elena Gálvez het initiatief uit.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s