Corona trekt streep door populaire paasprocessies

NERJA – De traditionele viering van de Semana Santa rond Pasen krijgt dit jaar een alternatieve invulling in de steden en dorpen aan de Costa del Sol. De oorzaak hiervan ligt in alle veiligheidsmaatregelen rond het Covid-19 virus, waarbij samenkomsten van grote groepen mensen niet is toegestaan.

Door de maatregelen zullen er dit jaar geen lange processies door de straten van de steden en dorpen aan de Costa del Sol trekken. De gemeente Nerja heeft inmiddels aangekondigd alles in het werk te stellen om een alternatief en grotendeels online-programma aan te bieden.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s