Bijna honderd Covid-bekeuringen in Almuñécar

ALMUNECAR/LA HERRADURA – De politie van de gemeente Almuñécar heeft de afgelopen twee weken bijna honderd bekeuringen uitgeschreven in de kustplaatsen Almuñécar en La Herradura. Alle bekeuringen betroffen overtredingen van de huidige Covid-19 regelgeving.

Sinds 27 januari gingen daarbij 86 automobilisten op de bon voor één of meerdere vergrijpen. De controles werden uitgevoerd op de kustweg N-340 en de afrit van de snelweg A-7. Het merendeel van de bekeuringen betrof het niet naleven van de momenteel geldende lockdown én het niet naleven van de huidige avondklok.

Foto (c) Ayuntamiento de Almuñécar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s