Nederlands competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de 21ste ronde in de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego.

Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. PSV komt zaterdagmiddag 6 februari vanaf 16.30 uur in eigen huis in actie tegen FC Twente, van deze wedstrijd zal alleen de eerste helft (in verband met de gedwongen Corona-sluitingstijd van 18.00 uur) te zien zijn bij El Fuego.

Volledig uitgezonden wordt wél de wedstrijd in Amsterdam tussen koploper Ajax en FC Utrecht op zondag 7 februari (aanvang 12.15 uur), gevolgd door onder meer de ontmoeting tussen FC Groningen en Feyenoord (aftrap 14.30 uur). Ook wedstrijden uit de Spaanse en Engelse competities zijn dit weekeinde bij El Fuego te zien.

Granada CF speelt zaterdagmiddag (14.00 uur) een uitwedstrijd tegen Levante, Málaga CF speelt zondagmiddag vanaf 16.00 uur een thuiswedstrijd in de Segunda División tegen Real Zaragoza.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s