Granada komt niet langs Levante

VALENCIA – Drie dagen na het slopende bekerduel voor de Copa del Rey tegen FC Barcelona (3-5 verlies na verlenging, red.) slaagde voetbalclub Granada CF er zaterdagmiddag 6 februari niet in om het competitieduel voor de Spaanse Primera División tegen Levante UD in winst om te zetten. In Valencia werd het uiteindelijk 2-2, nadat Granada tot twee keer toe een achterstand wist weg te werken.

De bevrijdende 2-2 van aanvaller Roberto Saldado viel pas in blessuretijd. José Luis Morales zette de thuisclub na een half uur spelen op 1-0, de Braziliaan Robert Kenedy bracht Granada twee minuten voor rust weer langszij (1-1).

Halverwege de tweede helft zette Morales zijn club Levante wederom op voorsprong (2-1), waarna de sterkere thuisclub lang de winst over de streep leek te trekken. Het duurde tot de tweede minuut van de blessuretijd voordat Soldado alsnog een punt redde voor Granada.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s