Gemeente Nerja biedt extra service via internet tijdens crisisperiode

NERJA – De gemeente Nerja heeft de mogelijkheden om burgerzaken af te handelen via internet verder uitgebreid, om daarmee de lokale bevolking de gelegenheid te bieden om zaken tijdens de Corona-crisis vanuit huis af te handelen en daarmee bezoeken aan de gemeentelijke kantoren zo veel mogelijk te vermijden.

Het elektronische portaal is te vinden is te vinden via de website https://sedeelectronica.nerja.es/ . Het benodigde digitale certicaat om daarop handelingen te kunnen verrichten is aan te vragen via de link http://www.cert.fnmt.es/ . Voor meer informatie is de gemeente Nerja bereikbaar onder het telefoonnummer 952 548 400 of per email: omac@nerja.es .

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s