Granada CF simpel naar laatste acht in bekertoernooi

NAVALCARNERO – In het Mariano González-stadion van de plaats Navalcarnero (regio Madrid) had voetbalclub Granada CF donderdagavond 28 januari aan een half uur spelen genoeg om de bekerdroom van de thuisclub om zeep te helpen. In dat eerste half uur scoorden de bezoekers al vier keer, in het verdere verloop van de wedstrijd werden nog eens twee treffers aan het totaal toegevoegd: 0-6.

De hoop op een nieuwe bekerstunt van Segunda B-club Navalcarnero, dat in een eerdere fase van het toernooi om de Copa del Rey gerenommeerde clubs als Las Palmas (1-0) en Eibar (3-1) had uitgeschakeld, was donderdag snel vervlogen. Al na negen minuten opende Granada de score via Gérman Sánchez. Achtereenvolgens zorgden Alberto Soro (24ste minuut), Vede Fico (32ste minuut) en Roberto Soldado (34ste minuut) voor een 0-4 ruststand.

In de tweede helft tekenden ook Dimitri Foulquier(72ste minuut) en Jorge Molino (twaalf minuten voor tijd) namens Granada voor een treffer, met een 0-6 eindstand tot gevolg.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s