Waarschuwing voor windstoten en wilde zee

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) waarschuwt voor harde winstoten in en rond Nerja op vrijdag 22 januari. Deze veroorzaken ook hoge golven in de zee aan de kust, waarbij hoogten van twee en drie meter geen uitzondering zijn.

De wind vermindert gedurende de dag maar zal ook op zaterdag 23 januari nog voor overlast kunnen zorgen. Volgens de meteorologen stijgen de temperaturen de komende dagen langzaam in de richting van de 20 graden Celsius-grens. Met ingang van zaterdagavond bestaat er een lichte kans op neerslag gedurende de komende dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s