Doorstart voor ontwikkelingsplannen Playazo

NERJA – De ontwikkelingsplannen voor het gebied El Playazo, tussen Nerja en Punta Lara, zijn door het huidige gemeentebestuur weer opnieuw opgestart nadat deze onder het regime van het vorige stadsbestuur van Nerja op de lange baan waren geschoven.

Wethouder Nieves Atencia deelde deze week via een persbericht mee dat Nerja technische expertise heeft gezocht (en gecontracteerd) met oog op de milieuaspecten voor het betreffende grondgebied. Daarnaast heeft Atencia diverse vergaderingen afgewerkt met delegaties van de afdeling Milieu en Ontwikkeling van de Junta de Andalucía. Hieruit is onder meer naar voren gekomen dat het noodzakelijk is om een nieuwe procedure te starten als gevolg van recente veranderingen in de milieuwetgeving.

Volgens Atienca is het wachten nu op de goedkeuring van de voorliggende plannen, alvorens een aanvang gemaakt kan worden met het veelbesproken (en door tegenstanders fel bekritiseerde) ontwikkelingsplannen van El Playazo.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s