Bibliotheek Nerja verkort openingstijden

NERJA – De gemeentelijke bibliotheek van Nerja heeft haar openingstijden aangepast aan de nieuwe regelgeving rond het Corona-virus. Met ingang van deze week zijn de openingstijden teruggedraaid tot 09.00-14.00 uur en 16.00-18.00 uur. Wél blijven alle diensten zoals het uitlenen van boeken en het raadplegen hiervan in de bibliotheek van kracht.

Voor deze services gelden momenteel wel strenge regels. Zo gaan de teruggebrachte boeken voor veertien dagen in quarantaine en worden de openbare computers van de bibliotheek na ieder gebruik gedesinfecteerd. Om de service waar mogelijk te versnellen kunnen aanvragen voor te lenen boeken vooraf worden gedaan via het telefoonnummer (0034) 952 528 252 of via het emailadres library@nerja.es .

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s