Nieuw regenfront nadert Nerja

NERJA – Aan de Costa del Sol passeert de komende dagen een nieuw regenfront, dat vooral op woensdag 20 januari de gehele dag een kans op neerslag brengt voor Nerja en omstreken. Ook op donderdag en vrijdag(ochtend) is er een grote regenkans, zo waarschuwt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Daar staat tegenover dat de gemiddelde dagtemperaturen stijgen en in het weekeinde zelfs tegen de grens van twintig graden Celsius aanhikken. De wind wakkert aan het einde van deze week weer aan. In het weekeinde kan er bij tijd en wijle sprake zijn van vrij zware bewolking, zo voorzien de meteorologen in hun meest recente voorspellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s