Tien nieuwe Corona-gevallen in Nerja afgelopen weekeinde

NERJA – Het aantal vastgestelde Corona-besmettingen in Nerja is in het afgelopen weekeinde met tien gevallen opgelopen. In totaal zijn er nu binnen de gemeente Nerja, sinds het uitbreken van de pandemie in maart vorig jaar, 318 personen met een Covid-19 besmetting geconstateerd.

Hiervan zijn er inmiddels 243 genezen verklaard. De afgelopen week liep het aantal besmettingen in Nerja plotseling weer op, waarschijnlijk als gevolg van meer samenkomsten gedurende de feestdagen. Ook elders in Andalucía is het aantal besmette personen de afgelopen week alarmerend gestegen.

De Junta de Andalucía heeft inmiddels gesteld dat er wordt overwogen om aan het einde van de week (tenzij de cijfers dan uitwijzen dat het aantal besmettingen afneemt, red.) nieuwe maatregelen af te kondigen in de strijd tegen het virus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s