Granada CF maatje te groot voor Málaga CF

MALAGA – Via een benauwde 1-2 overwinning op Segunda División-club Málaga CF heeft Granada CF, subtopper in de Primera División, zich zondagmiddag 17 januari geplaatst voor de volgende ronde in de strijd om de Spaanse voetbalbeker (Copa del Rey).

De wedstrijd in het La Rosaleda-voetbalstadion van Málaga leek aanvankelijk een makkelijke prooi te worden voor de bezoekers, die binnen een half uur spelen al op een 0-2 voorsprong stonden. Federico Villegas opende na een kwartier de score voor Granada, Jorge Molina verdubbelde die marge na een half uur.

Málaga weigerde ondanks die tegenslagen het hoofd te buigen en ging verwoed op jacht naar de aansluitingstreffer. Die kwam halverwege de tweede helft van Cayetano Quintana. Ondanks een licht veldoverwicht voor de thuisclub bleef het bij die treffer, waardoor Granada zich mag opmaken voor de volgende ronde in de Spaanse bekerstrijd.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s