Reeks aan overtredingen van avondklok in Almuñécar

ALMUNECAR – De politie van de kustplaats Almuñécar heeft in de periode rond de jaarwisseling liefst 157 keer moeten optreden. Het gros van de interventies betrof het niet respecteren van de avondklok, zo meldt de gemeente Almuñécar.

Daarnaast werd enkele keren opgetreden wegens het niet dragen van een mondmasker in de openbare ruimte en werd er in aantal gevallen ingegrepen nadat er klachten waren binnengekomen inzake geluidoverlast. Rond de jaarwisseling rukte de lokale brandweer drie keer uit om branden te blussen, tevens moest de politie in actie komen om een aantal feesten aan banden te leggen waarbij té veel mensen samenkwamen.

Foto (c) Ayuntamiento de Almuñécar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s