Pover Granada CF klopt ook Osasuna

GRANADA – In een kwalitatief uiterst magere voetbalwedstrijd klopte de Andalusische subtopper Granada CF dinsdagavond 12 januari in eigen huis tegenstander Osasuna in de competitie voor de Spaanse Primera División met 2-0. Die stand was met de rust al bereikt.

In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes kwam de thuisclub halverwege de eerste helft aan de leiding via een fraaie treffer van Luis Suárez. De Colombiaan schoot de bal ineens vanuit een draai aan de rand van het strafschopgebied door een kluwen van spelers hard tegen het nylon: 1-0.

Diep in blessuretijd van de eerste helft werd de voorsprong verdubbeld toen de volledige Osasuna-verdediging mistastte op een indraaiende hoekschop. In de totale verwarring werkte Sergio Herrera de bal daarbij in eigen doel: 2-0. In de tweede helft drong Osasuna nog wel aan en had daarbij ook duidelijk veldoverwicht. De thuisclub hield echter het hoofd koel en verzekerde zich daarmee van de drie punten.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s