Bekerduel Málaga-Granada op zondag

MALAGA – Het bekerduel tussen Málaga CF en Granada CF is vastgesteld op zondag 17 januari. De Andalusische voetbalclubs ontmoeten elkaar in de derde ronde van de Copa del Rey nadat ze vorige week moeizaam en via verlengingen de tweede ronde overleefden.

Het duel in het stadion La Rosaleda wordt vanwege de huidige Corona-maatregelen achter gesloten deuren afgewerkt. De wedstrijd is in Nerja wél op tv te volgen, onder meer bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de entree van Playa Burriana. De aftrap is om 12.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s