Málaga tegen Granada in strijd om Copa del Rey

MALAGA – In de Spaanse bekerstrijd (Copa del Rey) hebben de Andalusische voetbalteams van Málaga CF en Granada CF een onderlinge wedstrijd geloot voor de derde ronde. De derby staat gepland op zaterdag 16 januari.

Málaga bereikte deze week de derde ronde door in eigen huis Real Oviedo (net als Málaga uitkomend in de Segunda División) in de slotminuten van de verlenging uit te schakelen. Primera División-club Granada plaatste zich via een moeizame 1-2 uitzege op Cultural Leonesa (Segunda División B).

Het aanvangstijdstip van de ontmoeting tussen Málaga en Granada is nog niet bekend en wordt de komende dagen in onderling overleg vastgesteld. De wedstrijd wordt afgewerkt in het La Rosaleda-stadion van Málaga.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s