Temperaturen lopen na het weekeinde weer op

NERJA – Na een natte en vooral relatief koude periode lopen de temperaturen rond Nerja gedurende de komende week weer iets op. Voor zondag 10 januari verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) nog veel regen op een kille dag (gemiddelde dagtemperatuur 10 graden Celsius), aan het einde van de komende week wordt veel zon en een stijging van de gemiddelde dagtemperaturen tot circa 16 graden Celsius voorzien.

Volgens de meteorologen bestaat er een grote kans op regen vanaf zaterdagnacht tot en met maandag 11 januari, daarna breekt de zon de door en gaan de temperaturen geleidelijk omhoog. De momenteel kille wind gaat na het weekeinde liggen, met ingang van dinsdag krijgt de zon weer de bovenhand aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s