Aemet voorspelt regenperiode rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht met ingang van woensdag 6 januari een regenachtige periode in en rond Nerja. De regenval kan volgens de weerkundigen aanhouden tot en met komend weekeinde.

De eerste regen wordt verwacht in de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 januari. De dagen daarna staan volgens de meteorologen in het teken van veel regenval waarbij de gemiddelde dagtemperatuur de komende week niet veel hoger komt dan 15 graden Celsius. Met name op vrijdag 8 januari kan daarbij ook een krachtige wind de kop opsteken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s