Engels en Spaans competitievoetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de zeventiende speelronde in de Engelse Premier League is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

De huidige nummer vijf Tottenham Hotspur speelt zaterdagmiddag 2 januari vanaf 13.30 uur een thuiswedstrijd tegen middenmoter Leeds United, koploper Liverpool speelt maandagavond vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd tegen de huidige nummer zes Chelsea. Nummer drie Leicester City komt zondagmiddag (15.15 uur) in actie voor een uitwedstrijd bij Newcastle United.

In Spanje speelt het Andalusische Granada CF (zevende in de competitiestand) zondag voor de Primera División om 18.30 uur een uitwedstrijd tegen Eibar, Málaga CF moet zondag 3 januari één niveau lager (Segunda División) om dezelfde tijd aantreden voor een uitduel met hekkensluiter Albacete.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s