Zonnig en kil begin van nieuwe jaar

NERJA – Rond Nerja lijkt het nieuwe jaar te beginnen met relatief lage temperaturen en zonnige dagen, zo laten de meest recente weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) zien.

Tijdens de jaarwisseling voorzien de meteorologen minimumtemperaturen van circa zeven graden Celsius, de eerste dagen van 2021 komt het kwik niet veel hoger dan een gemiddelde dagwaarde van dertien graden Celsius. Van regen is de komende dagen geen sprake, wél is er bij tijd en wijle sprake van een harde (en koude) wind in de weersverwachtingen terwijl de temperaturen rond Nerja het komend weekeinde blijven schommelen rond een gemiddelde van dertien graden Celsius.

Een gedachte over “Zonnig en kil begin van nieuwe jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s