Granada CF in slotfase langs Valencia

GRANADA – In het voetbalstadion Nuevo Los Carmenes van Granada heeft Granada CF woensdagavond 30 december ook de laatste competitiewedstrijd voor de Primera División van 2020 gewonnen. De wedstrijd tegen Valencia leek lange tijd op een 1-1 gelijkspel uit draaien, drie minuten voor tijd verzekerde Jorge Molina met een fraaie kopbal in de verste hoek zijn ploeg op de valreep van de drie punten: 2-1.

De thuisclub keek na 36 minuten in de eerste helft tegen een achterstand aan nadat Kevin Gameira tekende voor de openingstreffer van Valencia. Diep in de blessuretijd van de eerste helft kwam Granada weer langszij via een treffer van de Braziliaan Robert Kenedy.

De tweede helft stond vooral in het kader van rode kaarten: twee voor de bezoekers (David Salgueiro in de 70ste minuut én Gonçalo Guedes drie minuten later) en één voor de thuisclub (de Portugese verdediger Domingos Duarte een kwartier voor tijd). Terwijl beide ploegen zich al met een puntendeling verzoend leken te hebben, besliste Jorge Molina anders. Anders dan twee minuten daarvoor was hij wél trefzeker toen de bal uit een voorzet op zijn hoofd belandde en hij snoeihard binnen knikte: 2-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s