Engels en Spaans competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de zestiende speelronde in de Engelse Premier League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

De huidige nummer drie Leicester City speelt maandagmiddag 28 december vanaf 16.30 uur een uitwedstrijd tegen middenmoter  Crystal Palace, de nummer twee Everton speelt maandagavond vanaf 21.00 uur een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer zes Manchester City. Koploper Liverpool komt woensdagavond (21.00 uur) in actie voor een uitwedstrijd bij Newcastle United. Manchester United (de huidige nummer vier in Engeland) speelt dinsdagavond 29 december een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (21.00 uur).

In Spanje speelt het Andalusische Granada CF woensdag 30 december om 17.00 uur in de zestiende speelronde voor de Spaanse Primera División in eigen huis regen Valencia.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s