Engels competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de vijftiende speelronde in de Engelse Premier League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

De huidige nummer twee Leicester City speelt zaterdagmiddag 26 december vanaf 13.30 uur een thuiswedstrijd tegen de nummer drie van de competitiestand  Manchester United, de nummer vier Everton speelt zaterdagavond vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Sheffield United. Koploper Liverpool ontvangt zondag vanaf 17.30 uur de nummer voorlaatst West Bromwich Albion FC.

De Nederlandse voetbalcompetitie ligt in dit laatste weekeinde van 2020 stil vanwege een korte winterstop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s