Daling van temperaturen rond Nerja

NERJA – De temperaturen rond Nerja gaan de komende dagen iets naar beneden in de meest recente weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Zaterdag 26 december loopt de gemiddelde dagtemperatuur niet verder op dan 14 graden Celsius, de dagen daarna blijft het met gemiddelde dagtemperaturen die schommelen rond de 15 graden Celsius relatief fris aan de Costa del Sol.

Daarnaast verwachten de meteorologen regenval op maandag 28 december, met name in de middag en de avonduren. Tot en met de jaarwisseling blijft het in de voorspellingen daarna droog en redelijk zonnig, waarbij er vooral in het begin van de week sprake is van passerende wolkendekken in de middaguren. De wind is in deze weersverwachting vooral op maandag 28 en dinsdag 29 december matig tot krachtig qua sterkte maar gaat volgens de weerkundigen met ingang van woensdag 30 december liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s