Voetbalduels uit midweekse speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de veertiende en midweekse speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

De huidige nummer twee PSV speelt dinsdagavond 22 december om 21.00 uur in Eindhoven een thuiswedstrijd tegen VVV uit Venlo. AZ, zevende in de competitiestand, komt een dag later vanaf 17.30 uur in actie tegen nummer drie Vitesse. Koploper Ajax reist woensdag af naar Tilburg voor de ontmoeting met staartclub Willem II (aftrap 19.45 uur).

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn ook andere midweekse voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Zo wordt onder meer woensdagavond 23 december de wedstrijd in de Primera División tussen Real Madrid en Granada CF (vanaf 19.45 uur) uitgezonden.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s