Drie nieuwe Corona-gevallen in Nerja afgelopen weekeinde

NERJA – Binnen de gemeente zijn in het afgelopen weekeinde drie nieuwe Corona-gevallen geconstateerd. Dit meldden de lokale gezondheidsdiensten maandag 21 december aan de hand van de meest recente cijfers.

In totaal zijn er in Nerja, sinds het begin van de pandemie in maart, nu 254 Covid-19 besmettingen geconstateerd. Hiervan zijn 224 gevallen inmiddels genezen verklaard. Binnen de gemeente Nerja zijn dit jaar volgens de gezondheidsdiensten vier mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Tijdens de laatste twee weken zijn er acht nieuwe gevallen aan het licht gekomen, een aantal dat aanzienlijk lager ligt dan in de weken ervoor.

In de huidige veiligheidsmaatregelen komt deze week geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s