Kerstconcert Coral Alminares in Centro Cultural

NERJA – Conform een jarenlange traditie verzorgt het koor Alminares uit Nerja ook dit jaar een kerstconcert. Dit gebeurt op zaterdag 19 december in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. De toegangsprijs bedraagt tien euro per persoon, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater.

Het concert begint om 19.00 uur. De huidige Corona-maatregelen wat betreft het onderling afstand houden en het dragen van een mondmasker zijn ook bij dit kerstconcert van toepassing. Ruim een week later, op dinsdag 29 december, staat er in het Centro Cultural Villa de Nerja een oudjaarsconcert geprogrammeerd. Ook deze wordt uitgevoerd door het Coral Alminares met als toegangsprijs tien euro per persoon, de aanvangstijd is ook voor dit concert 19.00 uur.

Coral Aliminares werd opgericht in 1984 en wordt financieel ondersteund door de culturele afdeling van de gemeente Nerja. Het repertoire bevat zowel klassieke muziek als moderne werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s