Granada CF simpel naar tweede ronde Copa del Rey

PAMPLONA – In het voetbalstadion Estadio San Juan van Pamplona had het Andalusische Granada CF donderdagavond 17 december weinig moeite zich te plaatsen voor de tweede ronde van de strijd om de Spaanse voetbalbeker Copa del Rey. Het thuisspelende AS San Juan, voor de competitie uitkomend in de Tercera División, werd met 0-2 uitgeschakeld.

Voor de doelpunten van Granada tekenden de Braziliaan Robert Kenedy Nunes do Nascimento (al na vijftig seconden spelen) en Jorge Molina na een klein half uur. Granada CF, momenteel ook nog actief in de Europa League, speelde met een tweede keuze om de basisspelers wat rust te gunnen in het overvolle programma van de club.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s