Málaga CF simpel naar volgende ronde Copa del Rey

VIGO – In de eerste ronde van de strijd om de Spaanse voetbalbeker (Copa del Rey, red.) had Málaga CF weinig moeite met opponent Coruxo FC, een club die voor de competitie uitkomt in de Segunda División B Grupo I. In Vigo werd het woensdagmiddag 16 december 0-4 voor Málaga.

De Portugees Orlano Sá opende na achttien minuten de score voor de bezoekers, daarna hield de thuisclub lang hoop op een stunt. Het duurde tot bijna halverwege de tweede helft voordat Juan Cruz de voorsprong verdubbelde. Een kwartier voor tijd tilde de Fransman Yanis Rahmani de voorsprong van Málaga naar drie doelpunten, in blessuretijd bracht Caye Quintana de eindstand op 0-4.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s