Effectief Granada CF wint bij Elche

ELX – In het voetbalstadion Manuel Martínez Valero van Elche in de regio Valencia heeft Granada CF zondagavond 13 december een 0-1 overwinning geboekt in de voetbalcompetitie voor de Primera División. Thuisclub Elche CF had weliswaar gedurende de gehele wedstrijd een licht overwicht maar Granada had aan één kans genoeg om de drie punten mee te nemen naar Andalucía: 0-1.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel drie minuten voor rust en kwam op naam van Luis Javier Suárez. Door de zege rukte Granada op naar de zevende plaats in de competitiestand op het hoogste Spaanse voetbalniveau.

Foto (c) facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s