Granada ontsnapt in slotfase aan nederlaag in eigen huis

GRANADA – Met twee doelpunten in de laatste minuten ontsnapte voetbalclub Granada CF zondagmiddag 6 december aan een thuisnederlaag in het duel voor de Spaanse Primera División met opponent Huesca. Granada boog daarmee een 1-3 achterstand om in een 3-3 gelijkspel en sleepte daarmee op de valreep nog één punt uit het vuur.

De thuisclub halverwege de eerste helft op achterstand , via een treffer van Mikel Rico in de 21ste minuut. Granada vocht zich twee minuten voor rust langszij dankzij de Colombiaan Luis Javier Suárez maar keek vier minuten na de hervatting opnieuw tegen een achterstand aan toen Borja García voor Huesca de tweede treffer liet optekenen.

Acht minuten voor tijd leek de beslissing te zijn gevallen toen de Japanner Shinji Okazaki de derde treffer van Huesca voor zijn rekening bracht. Het laatste woord was evenwel aan Granada, dat met doelpunten van Jorge Molina (twee minuten voor tijd) en Germán Sánchez (slotminuut) alsnog een gelijkspel afdwong.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s