Opnieuw Q-keurmerk voor VVV-kantoor van Nerja

NERJA – Het VVV-kantoor van Nerja heeft de afgelopen het begeerde Q-keurmerk ontvangen. De Q staat voor ‘Quality’ en wordt uitgereikt door het Calidad Turística Española (ICTE), een instituut dat toezicht houdt op de kwaliteit van Spaanse toeristische instanties en deze constant controleert.

Namens de gemeente nam de wethouder voor toerisme, Gema García, het keurmerk in ontvangst. García merkte daarbij op dat de gemeentelijke VVV het certificaat sinds 2008 ononderbroken heeft ontvangen. Ook stelde García dat Nerja een “toonaangevende toeristische bestemming is aan de Costa del Sol, waardoor het Q-keurmerk van belang is om aan te geven dat de kustplaats aan alle moderne toeristische eisen voldoet. Tevens is het een waardering voor de inzet van de medewerkers van deze toeristische informatiedienst.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s