Wind zwelt aan, temperaturen dalen

NERJA – Met het aanwakkeren van de wind op vrijdag 4 december dalen de gemiddelde dagtemperaturen rond Nerja. Vrijdag loopt het kwik nog op tot een gemiddelde van zo’n 16 graden Celsius, de dagen daarna daalt die waarde tot circa 13 graden Celsius.

Ook is er vrijdag in de namiddag een kans op regen, op zaterdag 5 december regeert de zon weer. Dit verwacht het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen. Daarin wordt ook gewag gemaakt van een regenkans tijdens de eerste dagen van de volgende week. De temperaturen lopen aan het einde van de week weer iets op tot circa 17 graden Celsius volgens de meteorologen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s