PSV bezorgt Granada CF eerste Europese verlies

GRANADA – In de poulefase van de voerbalcompetitie om de Europa League heeft PSV donderdagavond 3 december het Andalusische Granada CF de eerste verliespartij in het internationale debuutjaar bezorgd. De Eindhovenaren trokken een met benauwde 0-1 overwinning in het stadion Nuevo Los Cármenes de drie punten over de streep.

PSV revancheerde zich daarmee voor het 1-2 verlies in Eindhoven bij de eerste ontmoeting (eind oktober) tussen beide ploegen in Eindhoven. De winnende treffer kwam donderdagavond na ruim een half uur op naam van Donyell Malen. Granada staat ook na het verlies van donderdagavond nog aan de leiding in groep E met tien punten, één punt meer dan PSV.

Het Griekse PAOK Saloniki, dat donderdagavond met 2-1 onderuit ging bij het Cypriotische Omonia Nicosia, volgt als derde met vijf punten. Omonia behaalde tot nog toe vier punten. Op donderdag 10 december volgt de afsluitende ronde in de poulefase met een uitwedstrijd voor Granada tegen PAOK Saloniki, terwijl PSV het dan in eigen huis opneemt tegen Omonia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s