Expositie werken Italiaanse kunstenaar in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Expociones van Nerja is vanaf donderdag 3 december een nieuwe expositie te bezoeken. Te zien zijn daarbij werken van de Italiaanse kunstenaar Marco Fontanive, die voor het vervaardigen van zijn werken gebruik maakt van tal van materialen.

De expositie loopt tot en met zaterdag 19 december en is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s