Zwaar bevochten gelijkspel voor Málaga CF

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF in het eigen La Rosaleda-stadion vrijdagavond 27 november een zwaar bevochten gelijkspel behaald tegen het bezoekende Lugo. De Andalusische formatie kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand, maar vocht zich in de tweede helft van de wedstrijd via twee treffers van Juande terug tot 2-2.

De gelijkmaker verscheen pas twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd op het scorebord. Hugo Rama (26ste minuut) en de Portugees Frederico Venâncio (vijf minuten voor rust) zetten Lugo op voorsprong. Juan de Dos Rivas (voetbalnaam Juande) tekende in de 69ste minuut voor de aansluittreffer, waarna dezelfde speler in de slotfase van het duel ook de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s