Voetbalduels uit tiende speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de tiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Gedurende de huidige lockdown is ook bar El Fuego deze dagen om 18.00 uur verplicht gesloten waardoor de wedstrijden die op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond op het programma staan niet vertoond kunnen worden. Wél te zien zijn de eredivisieduels op zondagmiddag 29 november. Daarbij neemt Vitesse het vanaf 13.15 uur in Arnhem op tegen Fortuna Sittard. In Rotterdam speelt Feyenoord (aftrap om 15.30 uur) tegen FC Utrecht en FC Groningen speelt tegelijkertijd tegen VVV uit Venlo.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere (middag)voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s