Nipte winst voor Granada CF tegen Omonia

GRANADA – In het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF donderdagavond 26 november haar ongeslagen status in de Europa League weten te behouden. In de vierde poulewedstrijd werd het Cypriotische Omonia Nicosia met de nodige moeite met 2-1 verslagen.

De thuisclub ging voortvarend van start en stond al na acht minuten op een 1-0 voorsprong via een treffer van Luis Javier Suárez. Daarna stokte echter de productie van de verder oppermachtige thuisclub. Een kwartier na rust liet Ernest Asante uit een sporadische tegenstoot zelfs de gelijkmaker van de Cyprioten optekenen. Alberto Soro zorgde er met een doelpunt in de 73e minuut alsnog voor dat de drie punten voor Granada in eigen huis bleven: 2-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s