Regenperiode in aantocht rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor de komende dagen forse regenval in en rond Nerja. In de meest recente voorspellingen is daarbij sprake van regen in de ochtend van woensdag 25 november, waarna de regen met tussenpozen aanhoudt tot en met maandag 30 november.

Alleen zaterdag 28 november lijkt vooralsnog een droge dag te worden. Vanaf woensdagavond 25 november neemt bovendien de wind flink in kracht toe. Een en ander heeft ook gevolgen voor de temperaturen, die vanaf woensdag niet veel hoger komen dan een gemiddelde waarde van 18 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s