Online lezing ‘The Magellan-Elcano Expedition’ bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 24 november via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Manuel Parodi en heeft als titel ‘The Magellan-Elcano Expedition 1519-1522: The geostrategy of the first trip around the world’. De lezing begint om 18.00 uur.

Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen voor de rest van dit jaar aangeboden via internet. Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s