Hardloopevenement Milla de Navidad in Nerja

NERJA – De 36e editie van de hardloopwedstrijd Milla Urbana de Navidad/Memorial Miguel Prados Ruiz wordt op zaterdag 12 december afgewerkt in Nerja. De wedstrijden zijn onderverdeeld in zestien categorieën (van de jongste jeugd tot veteranen en weer onderverdeeld in mannen en vrouwen), het eerste startschot zal klinken rond 16.00 uur.

De start vindt dit jaar plaats in het atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja. Het parcours kent normaal gesproken voor de seniorencategorieën een lengte van 1.609 meter, de jeugd heeft een aangepast parcours over 500 meter. De start en finish waren in de voorgaande jaren op het Balcón de Europa, gevolgd door een parcours dat de deelnemers door de binnenstad van Nerja voerde.

Dit jaar zijn er nog geen officiële mededelingen gedaan over de route, behalve de wijziging van het startpunt. De kans lijkt reëel dat de wedstrijden dit keer op de afgesloten atletiekbaan plaatsvinden in verband met de maatregelen rond het Covid-19 virus. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 december (deadline: 14.00 uur, de inschrijvingskosten zijn drie euro voor volwassen, twee euro voor de jeugd). Inschrijven kan via de website www.nerjaatletismo.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s