Bootvluchtelingen opgevist voor kust Málaga

MALAGA – De Spaanse kustwacht heeft zondagavond 15 november een groep Afrikaanse bootvluchtelingen opgevist uit de Middellandse Zee voor de kust van Málaga. De groep van 47 vluchtelingen probeerde illegaal de oversteek van Afrika naar Spanje te maken.

De boot werd eerst gespot door een vliegtuig van de kustwacht en daarna onderschept door een reddingsboot. Over de toestand van de vluchtelingen, waarvan twee vrouwen en de rest mannen, zijn nog geen mededelingen gedaan. De boot is onder begeleiding van de kustwacht naar de haven van Málaga gevaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s